13.8.2016

Good heavens, toinenkin blogipostaus!

Kuva: Outi-Illuusia Lilja, Sirpa Kyyrönen tai Tiina Lehikoinen, jäi epäselväksi
Facebook-sivultani:

Olen keskittynyt tämän vuoden kirjoitushommiin, joten olen torpannut lähes kaikki (harvat) esiintymispyynnöt enkä oo itse hakeutunut mihinkään. Tänään käväisin taas pitkästä aikaa lukemassa pari runoa Poesian pop up -kirjakaupalla Oulun Valveella, ja myönnettäköön, oli ihan vapauttavaa herkistellä hieman yleisön edessä.

Hupaisaa, miten ensin vetämäni Kuin mies -runo oli keväällä jonkinlainen kynnys- ja huihaiapuaenhaluuruno, jota en meinannut pystyä kirjoittamaan ollenkaan. Mutta kun pääsin yli sen tuottamasta häpeästä, on hanat kyllä vähitellen auenneet ihan kunnolla. Tuo runo tuntuu tällä hetkellä jo vähän liian kesyltä, liian siloitellulta. Monenlaisia muureja on tullut ylitettyä.

Mut plörtsflörts, aika hyvää settiä tässä syntyy siis vaikka ite sanonki. Tää jatkaa kirottamista kivensä alla, pimeässä ja kosteassa, ja joskus pääsette kai vielä lukemaan.

Reijo Valta kirjoitti blogissaan tuolla tapahtuneista kirjasuosituksista:

http://poistyopoydalta.blogspot.fi/2016/08/runoalue-suositeltuja-kirjoja.html

Tsekatkaa minun suositukseni, on kova.

Googlesta ei kuulunut, joten kaikki blogipostaukseni edelliseltä kuudelta vuodelta ovat gone like tears in the rain, ja good riddance. Jotkin tapahtumareportaasit olisi ehkä ollut mukava säilyttää, mutta tokkopa niin väliä. Mitään oikeasti merkittävää ei menetetty.

Mennään eteenpäin. Monenlaisten muutosten aika.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Muista laittaa blogiinkin kun esiintymisiä on tulossa😊