31.3.2018

Minuus | Miinus (Kolera) ilmestyy huhtikuussa

Kansi: Daniil Kozlov

Kolmas runokokoelmani Minuus | Miinus ilmestyy Koleran julkaisemana huhtikuussa. Julkkareita vietetään Turussa, Bar Ö:ssä 12.4.

"Miäs yli laidan" on viittaus minun ja Saara Metsärannan kirjojen teemoihin.
Tästä linkistä pääsee tapahtuman Facebook-sivulle: https://www.facebook.com/events/425585277863331/

Vähän tietoa kirjasta:

Minuus | Miinus julkaistaan 12.4. Bar Ö:ssä. Se on oululaisen psykologi Jere Vartiaisen (s. 1983) kolmas teos. Se on monimuotoinen ja intiimi, raa’astikin maskuliinisuutta käsittelevä runokokoelma. Populaarikulttuuria ja visuaalisia elementtejä hyödyntävä kokonaisuus nostaa esille ja purkaa palasiin mieheksi kasvamisen väkivaltaiset umpisolmut. Vartiainen on lavarunouden vuoden 2014 Suomen mestari ja hänen runojaan on julkaistu myös Tuli&Savussa, Lumoojassa, Nuoressa Voimassa sekä Kulttuurivihkoissa. Vuonna 2016 hänelle myönnettiin Oulun kirjailijaseuran Pakkala-palkinto.

Kirjan ilmestymistä juhlitaan tuon jälkeen luultavasti myös muualla. Ainakin Oulussa jossain vaiheessa, mahdollisesti kuitenkin vasta elokuussa Muusajuhlien aikaan.

Harkitsen tämän blogin elvyttämistä, mutta on mahdollista, etten jaksa tämän enempää tänne turista. Ajankohtaisia tietoja runomeiningeistäni saa
Facebook- (https://www.facebook.com/runoilijavartiainen/) 
ja Twitter-sivuiltani (https://twitter.com/TosiJere).

Tai ehkäpä teen tästä blogista jonkin taideprojektin: tuuttaan tänne jotain kauhistuttavaa, editoimatonta tajunnanvirtaRÄYRÄYRÄYtä tai valokuvia tai Paintilla piirrettyjä painajaisniljakissoja tai. Tai jotakin. Katsotaan.

Tässä vielä linkit Koleran omalle sivulle: http://kolera-kollektiivi.fi/

ja Facebookiin: https://www.facebook.com/kolerakollektiivi/


Kirjaa saa pian julkkareiden jälkeen valikoiduista kirjakaupoista ja tilaamalla mistä vain. Jos ja kun tilaat, toivon että teet sen kustantamon sivulta. Se tietää enemmän rahaa niin julkaisijan kuin runoilijan taskuun. Pääset kustantamon verkkokauppaan klikkaamalla sivupalkissa majailevaa kirjani kansikuvaa.

Cheers.

1 kommentti:

Ester kirjoitti...

Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)